Over ons

Over ons

Familiebedrijf Geveke Elektrotechniek. Bijna 100 jaar ervaring

Wij zijn een allround elektrotechnisch installatiebureau en geven advies op het gebied van elektrotechnische installaties en plaatsen deze vervolgens. Met ons bedrijf zijn richten wij ons op duurzaamheid. Wij geven advies op welke manier u energie kunt besparen en leggen besparende installaties aan. Daarnaast plaatsen we zonnepanelen en windmolens die energie opwekken. Ook kunt u bij ons terecht voor alarminstallaties, noodverlichting, huisautomatisering via domotica, laadpalen en energiezuinige verlichting voor thuis of op kantoor. Met bijna 100 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren.

Regio

Wij zijn gevestigd in Schiedam en bedienen van daaruit heel Zuid-Holland. Voor domotica, alarminstallaties en laadpalen werken wij veel in het kustgebied met de plaatsen Oostvoorne, Rockanje en Brielle.

Geschiedenis van Geveke Elektrotechniek

In 1927 begon het allemaal. Toen werden er onder het motto “voor alles met een stekker”, vanuit de winkel elektrische apparatuur verkocht.

In 1939 verhuisde Geveke naar de Broersvest, waar wij ons specialiseerden in verlichting. In 1978 werd het aangrenzende pand erbij getrokken. Geveke Verlichting kreeg met die aankoop een winkeloppervlakte van 240 m². Voor die tijd was dat een enorme oppervlakte. In 1970 werd het bedrijf gesplitst in een verlichtingswinkel en een elektrotechnisch installatiebureau.

De verlichtingswinkel heeft zich in de jaren 70 ontwikkeld als een echte speciaalzaak. Na de eeuwwisseling werd het steeds moeilijker in de verlichtingsbranche. Door branchevervaging en de opkomst van de Chinese markt, is er besloten om de speciaalzaak in verlichting te sluiten. In november 2005 is de winkel gesloten en zijn wij ons gaan richten op het elektrotechnische installatiebureau.

Op 1 januari 2008 is het bedrijf overgenomen door alweer de vierde generatie en het bedrijf is verder gegaan onder de naam Geveke Elektrotechniek.

 

Wilt u meer weten over Geveke Elektrotechniek uit Schiedam, neem dan contact met ons op.

 

010 426 8447    010 426 8447
    info@gevekeelektro.nl