Led verlichting op kantoor

Led verlichting op kantoor

Energiezuinige verlichting op kantoor of winkel

Of u nou een winkel, kantoorpand of magazijn heeft, overal brandt licht en dat kost geld. Ongeveer 40% van uw elektriciteitsverbruik bestaat uit verlichting. Met de huidige energieprijzen en het toenemende milieubewustzijn, is het steeds belangrijker om energiezuinige verlichting toe te passen. In sommige gevallen kunt u tot 80% op uw energieverbruik besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Een investering in verlichting is over het algemeen tussen de twee en drie jaar terugverdiend. De levensduur van bijvoorbeeld LED-verlichting is vier keer zo lang als van traditionele lampen. Neem de proef op de som en laat de verlichtingsexpert het voor u uitrekenen!

De mogelijkheden met energiezuinige verlichting

  • Daglichtafhankelijke regeling
  • LED-verlichting
  • Hoogfrequentie TL-verlichting
  • Bewegingsdetectie

Daglichtafhankelijke regeling

Daglichtafhankelijke regeling

Slimme verlichtingssystemen dimmen en versterken de kantoorverlichting afhankelijk van het invallende daglicht. Zo is de verlichting in uw pand de hele dag door optimaal en brandt er nooit teveel licht. Bovendien creëert u hiermee een aangename en gezonde werkomgeving die het welzijn en de productiviteit van uw werknemer verbetert.

LED-verlichting

LED-verlichting

Steeds meer leveranciers leveren een uitgebreid assortiment aan energiezuinige, compacte en dimbare LED-verlichting. Deze is daardoor breed toepasbaar in bijvoorbeeld kantoren, ontvangstruimten, winkels, hotels, parkeergarages en noodverlichting. LED-lampen bevatten geen milieuonvriendelijke stoffen, worden nauwelijks warm en zijn tril- en schokbestendig.

Hoogfrequentie TL-verlichting

Hoogfrequentie TL-verlichting

Hoogfrequente TL-verlichting (HF) is ongeveer 40% zuiniger dan conventionele TL-verlichting. Door de hoge frequentie van de spanning is het lichtbeeld rustiger (geen ‘flikkering’). Dit is prettig in kantoren en geeft winkels een betere en moderne uitstraling. HF-verlichting is bovendien dimbaar en gaat ook nog lang mee. Dat bespaart dus in de investeringskosten voor nieuwe lampen en vervanging.

Bewegingsdetectie

Bewegingsdetectie

De verlichtingssystemen van vandaag maken het mogelijk om het licht af te stemmen op het gebruik in ruimtes. Met bewegingsdetectie wordt het licht automatisch uitgeschakeld als een ruimte niet bezet is. Zo voorkomt u dat lampen onnodig aan staan en bespaart u energie, zonder dat u inlevert op de kwaliteit van de werkomgeving.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om energie te besparen met verlichting in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

010 426 8447    010 426 8447
    info@gevekeelektro.nl