Buitenverlichting

Buitenverlichting

LED-buitenverlichting is energiezuinig en veelzijdig

LED-buitenverlichting van Geveke Elektrotechniek uit Schiedam is meer dan verlichting. Met goede LED- buitenverlichting houdt u ook indringers tegen en creeert u sfeer. Er zijn veel verschillende soorten LED-buitenverlichting verkrijgbaar. Wij bieden u een lichtplan, installeren de LED-verlichting en verzorgen het onderhoud. Hierdoor gaat er geen kostbare energie verloren en verdient u uw investering snel terug.

  • Het lichtplan en LED-buitenverlichting
  • LED-buitenverlichting van Geveke
  • Onderhoud en buitenverlichting
  • De installatie van LED-buitenverlichting

Het lichtplan en LED-buitenverlichting

Het lichtplan en LED-buitenverlichting

Voor het aanleggen van buitenverlichting dient men niet overhaast te werk te gaan. Het beste is om eerst een lichtplan op te stellen. Hierdoor ontstaat er een beeld van de omgeving. Geveke Elektrotechniek brengt dit samen met u in kaart, waardoor de buitenverlichting optimaal en naar wens wordt geïnstalleerd.

LED-buitenverlichting van Geveke

LED-buitenverlichting van Geveke:

– Kan tegen alle weersomstandigheden
– Biedt veiligheid
– Past in de omgeving
– Is energiezuinig

– Is mooi en veelzijdig
– Voldoet aan uw wensen

Onderhoud en buitenverlichting

Onderhoud en buitenverlichting

Om het meeste rendement uit de verlichting te halen is onderhoud belangrijk. Met goed onderhoud kunt u wel 20% besparen in de verlichtingskosten. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Geveke Elektrotechniek, dan heeft u er geen omkijken naar. Wij zorgen voor het tijdig vervangen van lampen en het controleren van de armaturen. Zo gaat er geen kostbare energie verloren.

De installatie van LED-buitenverlichting

De installatie van LED-buitenverlichting

Het aanleggen van elektrische installaties dient door een erkende installateur te geschieden. Voor de installatie van buitenverlichting gelden speciale veiligheidseisen. Wij zijn hiervan volledig op de hoogte. Ook voor de verlichtingsarmaturen voor buitenverlichting zijn er diverse keurmerken en veiligheidsklassen.

 

Wilt u meer informatie over onze LED-buitenverlichting? Neem dan contact op.

 

010 426 8447    010 426 8447
    info@gevekeelektro.nl