Zwakstroominstallatie

Zwakstroominstallatie

ZWAKSTROOMINSTALLATIES VOOR INBRAAKALARM, INTERCOM EN VIDEOFOON

Het installeren van zwakstroominstallaties, zoals een inbraakalarm met doormelding naar een alarmcentrale, de installatie van intercom en videofoon voor de VVE of in uw bedrijfspand is vakwerk. Wij zijn een allround elektrotechnisch bureau en gespecialiseerd in zwakstroominstallaties. Wij zijn op de hoogte van de laatste voorschriften en technische ontwikkelingen. Vanuit Schiedam bedienen wij heel Zuid-Holland.

Zwakstroomtoepassingen

De zwakstroominstallatietechniek is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de moderne elektrotechnische industrie. Door de ontwikkelingen in de computerbranche zijn de toepassingen van zwakstroominstallaties talrijker geworden.

Zwakstroomtoepassingen maken het leven makkelijker. Zo kunt u vanaf uw tablet de beelden van de beveiligingscamera’s van uw woning bekijken of de temperatuur van uw verwarming instellen. Ook kunt u via de zwakstroominstallatie de intercom en videofoon bedienen.

Voor de bedrijfspanden zijn er vele toepassingen van zwakstroominstallaties. De toepassing van zwakstroominstallaties in bedrijfspanden zijn steeds belangrijker en zelfs onmisbaar geworden. Denk maar eens aan de data en telecommunicatiesystemen waar tegenwoordig gebruik van gemaakt wordt. Voor een efficiënt centraal beheer van energie in grote bedrijfspanden wordt steeds vaker gebruik gemaakt van gebouwbeheer installaties via zwakstroom.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten. Met hun jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen zij u vakkundig voorlichten over de toepassing, installatie en gebruik van zwakstroominstallaties. Neem contact op om een afspraak te maken.

010 426 8447    010 426 8447
    info@gevekeelektro.nl