Noodstroomvoorzieningen

Noodstroomvoorzieningen

Noodstroomvoorzieningen in Zuid-Holland nodig?

Noodstroomvoorzieningen zijn redders in nood als de stroom uitvalt. Een noodstroomvoorziening kunt u met één storing al terugverdienen. U en uw personeel kunnen gewoon door blijven draaien als de stroom uit valt.

Waarom een noodstroomvoorziening?

Een noodaggregaat komt goed van pas als de stroom uitvalt. Dat gebeurt helaas met regelmaat. Soms zit een straat zonder stroom en soms een hele wijk. In een woning is dat vervelend, maar in een bedrijf heeft dat grotere consequenties. Sommige bedrijfsprocessen mogen niet onderbroken worden en het is belangrijk dat gegevens bewaard blijven. Een stroomaggregaat kan u deze extra zekerheid bieden bij uitval. Zo heeft u altijd stroom, ook als de spanning is weggevallen. Daarnaast vormt een noodstroomvoorziening een bescherming voor netwerken en apparaten als er, bijvoorbeeld door blikseminslag, veranderingen optreden in de stroomvoorziening. De energietoevoer blijft daardoor stabiel, waardoor bedrijfsprocessen (fabricage, data-uitwisseling, verbindingen) in stand blijven en niet vervuild raken. Een noodaggregaat is een eenmalige investering die u snel terugverdient als de stroom uitvalt.

Noodaggregaat van Geveke Elektrotechniek

Bij Geveke Elektrotechniek kunt u een noodaggregaat aanschaffen. Vervolgens sluiten we het aggregaat aan op de bestaande installatie. We kunnen ook uw huidige noodstroomvoorziening controleren. Zo weet u zeker dat u voorzien bent van stroom, ook in geval van nood.

Duurzaamheid en noodstroomvoorziening

Omdat u met een noodstroomvoorziening goed voorbereid bent op eventuele onderbrekingen van de spanning of storingen, hoeft uw bedrijf bij stroomuitval niet gered te worden door minder groene oplossingen. Zo vermijdt u hoge kosten, maar ook een hoge belasting voor het milieu.

Bent u overtuigd van het nut van noodstroomvoorzieningen? Geveke Elektrotechniek geeft advies, kan uw noodstroomvoorziening installeren en deze controleren. Neem contact met ons op.

010 426 8447    010 426 8447
    info@gevekeelektro.nl