Inbraakpreventie Schiedam

Inbraakpreventie Schiedam

ELEKTROTECHNISCHE INBRAAKBEVEILIGING VOOR ZUID-HOLLAND

Gemiddeld worden er 250 inbraken per dag gepleegd. Met inbraakbeveiliging van Geveke Elektrotechniek verhoogt u het veiligheidsgevoel als u thuis, of van huis bent. Vanuit Schiedam bedienen we de regio Zuid-Holland en wij leggen veel alarminstallaties in de kuststreek aan, zoals in de plaatsen Rockanje, Oostvoorne en Brielle.

Inbraakpreventie

Er zijn verschillende manieren waarop u inbrekers uit huis houdt. Hierbij kunt u denken aan rolluiken, anti-inbraak strips, deur- en raamhendels, automatische verlichting, etc. Het zien van deze beveiliging werkt meestal preventief. Een inbreker zal een makkelijker doelwit kiezen om zijn slag te slaan.

Elektrotechnische beveiliging en alarminstallatie

Geveke Elektrotechniek installeert de nieuwste inbraakpreventie en alarminstallaties. Hierbij moet u denken aan draadloze wifi camera’s die u kunt besturen en bekijken via uw smartphone. Of het in/uit schakelen van lichten of andere apparaten. Hierdoor kunt u wanneer u wilt de veiligheid van uw pand of huis controleren, als bijvoorbeeld het alarm af gaat.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Een ander middel dat bijdraagt aan inbraakpreventie is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met een Politiekeurmerk Veilig Wonen weten de inbrekers dat uw huis goed beveiligd is. En in sommige gevallen kunt u tot wel 20% korting krijgen op uw inboedelverzekering.

Aan dit keurmerk zijn wel een aantal eisen verbonden. In het kort zijn deze eisen:
– Goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels. Denk ook aan de garage wanneer deze via een tussendeur met de woning verbonden is.
– Verlichting bij de buitendeuren.
– Zicht vanuit de hal op degene die voor de deur staat.
– Rookmelders op iedere etage.

Wat kunt u zelf doen tegen inbraak?

De kans op inbraak kunt u zelf verkleinen. Hieronder vindt u tips die vaak vergeten worden:
– Ramen en deuren dienen afgesloten te worden.
– Geen ladders laten liggen. Hierdoor kunnen inbrekers gemakkelijk het dak op. Een kliko vastmaken kan dit ook voorkomen.
– Sleutels niet in sloten laten zitten.
– Zorg voor goed zicht in uw tuin. Hierdoor kan de inbreker zich niet goed verschuilen.
– Plaats een camera om te zien wie er voor uw deur staat.
– Vermeld niet op Social Media dat u weg bent. Plaats geen vakantiekiekjes terwijl u op vakantie bent.
– Maak uw huis ‘bewoond’ als u weg bent. Leg een tijdschrift op de eettafel, laat de gordijnen open of installeer een tijdschakelaar die lampen op verschillende momenten aan en uit laat gaan.

Wilt u meer weten over inbraakpreventie? Of wilt u inbraakbeveiliging en inbraakalarm laten installeren? Neem dan contact met ons op.

010 426 8447    010 426 8447
    info@gevekeelektro.nl